Clubcross, een nieuw begin

» Geplaatst door op 9 mrt 2013 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Clubcross, een nieuw begin

MSAV Uros bij de clubcross

Tja, zit je dan. In 2013 nog maar 56 loop kilometers achter de kiezen. Vanwege winterslaap en knieblessure was de motivatie ver te zoeken. Maar, de eerste lentedagen zijn alweer geweest en het wordt tijd om weer de kraan open te draaien. Een waarom niet beginnen met de clubcross van AM?

Half 9, de wekker gaat. Het regent en het zal wat kouder zijn dan eerder deze week. Dilemma’s… Toch maar uit bed gerold en richting kantine gegaan. Met Uros hadden we een leuke groep bij elkaar en zouden we meelopen in de korte cross. Onderweg naar de start was de keuze voor het schoeisel onderwerp van het gesprek. Het bleek op plekken behoorlijk glad en modderig te kunnen zijn.

Om 9.45 klonk het startschot. Buiten het ENCI bos bleek dat Roman en Remko samen met Roger Rousseau onbedreigd op kop liepen. Roger liep de lange cross en kon dus al ‘achterover leunen’. Voor me liepen Gerben en Jorn. Op de steile afdaling in het Poppelmondedal is het altijd opletten geblazen, Jorn ging onderuit maar stond snel weer recht. In de verte zag ik dat Roger de Urosianen liet lopen.

Na het eerste rondje had ik niet meer veel over, de inhoud is ver te zoeken. Ik liet Jorn en Gerben lopen maar kon later wel nog twee anderen inhalen. Het blijft een leuk rondje met op het laatst enkele smalle trails. Na dik 17 minuten kwam ik binnen. Roman had zijn titel verdedigd en kwam voor Remko binnen. Anne ging er bij de vrouwen met de overwinning vandoor.

Hopelijk kan ik de trainingsarbeid weer opvoeren en de knieblessure definitief vaarwel zeggen. Het gaat in ieder geval de goede kant op!

Muziek: Peter Fox – Alles Neu

WedstrijdAM Clubcross
Datum09-03-2013
Afstand4,00
Uitslag00:17:18
Km/u13,87
/Km4:20
Deelnemers0
Plaats0
Categorie0