De laatste voorbereidingen

» Geplaatst door op 23 feb 2019 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor De laatste voorbereidingen

Precies 4 weken voor het losbarst in het Heuvelland doe ik nog een testje bij de Danikerbosloop in Geleen, de eerste keer voor mij.

Het is stralend weer, tijd voor korte broek en shirt! Ik krijg van Koen wat tips over het rondje en ook Hugo zegt me dat het toch wel pittig is. Ik start aan de zijkant van het veld en doe het eerste stuk rustig aan.

Het veld trekt zich al snel uiteen, maar na een ronde valt al een deel weg. In de verte zie ik Hugo lopen, ik kom steeds dichterbij. Ik probeer iets onder mijn grens te lopen, en dat voelt goed. Ik haal Hugo bij en zie daarvoor nog wat meer slachtoffers rennen.

Met nog 1 ronde te gaan roept de speaker dat Randy Stofberg voor me ruim binnen de top 10 loopt. Aha! Ik haal hem gelijk in en geef deze laatste ronde gas. Nog 2 man vallen ten prooi en de laatste steile afdaling knal ik als een achtbaan af.

Elfde :\

Het voelt goed, dit had ik nog wel een paar ronden kunnen doen. Een goede opsteker voor de Heuvelland Marathon 🙂

Muziek: Deafheaven – You Without End

 

WedstrijdDanikerbosloop
Datum17-02-2019
Afstand16,09
Uitslag01:17:03
Km/u12,53
/Km4:47
Deelnemers89
Plaats11
Categorie11