Een jaar later, snelheidstestje

» Geplaatst door op 18 mei 2018 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Een jaar later, snelheidstestje

Een jaar geleden pikte ik het hardlopen weer wat op en durfde ik het bij de CeBuStaloop weer aan om me te meten met anderen.

Deze zonnige donderdagmiddag loop ik vanuit het werk weer naar de overburen om mijn nummer op te halen. Wat een heerlijke kleinschalige wedstrijd is dit toch, back to basics. Tijdens het warmlopen tref ik wederom Bas Utens. Verder staan er niet meer dan 63 mensen aan de startlijn.

We nestelen ons in de voorste regionen en hollen achter de 3 koplopers aan die al wat meters te pakken hebben. Ik loop samen met Bas en nu al zien we dat we op plek 4 en 5 zullen eindigen. De eerste kilometer gaat in 3:43, dat is lang geleden… Ik heb geen idee of ik dat trek?

Na 1,5 rondje moet Bas eraf en probeer ik het tempo te handhaven voor zover dat kan. Het lukt aardig, hoewel ik uiteindelijk diep moet gaan. Op 5 kilometer is het toch de hele rit volle bak gaan met de tong op de sloffen… In de laatste ronde kan ik nog iets versnellen, maar het gat met de 3e plek is veel te groot.

Even uitpuffen en weer terug aan het werk 🙂

Muziek: Jylland – Losing Sleep (Blank & Jones Remix)

WedstrijdCebustaloop
Datum17-05-2018
Afstand5,00
Uitslag00:18:39
Km/u16,09
/Km3:44
Deelnemers63
Plaats4
Categorie4