Grens in zicht!

» Geplaatst door op 1 okt 2007 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Grens in zicht!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: wederom een PR op de 10 km 😀 Gisteren in Lanaken werd mijn eindtijd 40:51. Dat is dus 5 seconden sneller dan in Maarland.

Op voorhand had ik niet verwacht onder de 41 minuten te lopen. Ik had namelijk al twee weken niet getraind en het weekend was ook al een niet al te goede voorbereiding. Zondag in Heerlen probeer ik er weer wat seconden af te snoepen en hoop ik nog dichter bij de 40 minuten grens te komen…

Afgelopen donderdag was ik trouwens in Amsterdam voor de album launch van Stevie haar nieuwe album. Helaas was haar optreden wat kort (4 nummers) maar met een cd en poster in de hand was het zeker de moeite waard. Het was erg gezellig met de rest! Haar nieuwe album is duidelijk beter geworden met heerlijke nummers erop!

WedstrijdMaasrun
Datum30-09-2007
Afstand10,00
Uitslag00:40:51
Km/u14,69
/Km4:05
Deelnemers450
Plaats90
Categorie21