Hoe ging dit ook alweer?

» Geplaatst door op 19 mei 2017 in Hardlopen | 1 reactie

9 maanden en 18 dagen… Mijn laatste wedstrijd is al ontzettend lang geleden, en in de tussentijd heb ik qua hardlopen vooral stilgezeten:

September: 21 Km
Oktober: 7 Km
November: 37 Km
December: 0 Km
Januari: 0 Km
Februari: 0 Km
Maart: 21 Km
April: 29 Km

 

In november pik je het weer een beetje op, totdat je een huis koopt waar heel veel aan moet gebeuren 🙂 Trainen werd klussen. Maar, vanaf maart probeer ik toch weer 1 x per week te lopen. Afzien was het, die eerste keren…

Op Facebook kwam de CeBuSta-loop voorbij, en gezien deze tegenover het kantoor van e-tailors start leek het me interessant om eens te kijken hoe het gaat op 5 kilometers.
Het is een zeer gemoedelijk loopje met ik denk vooral personeel van  het CBS (duh). Om 12:00 op een doordeweekse dag is ook niet echt ideaal. Gratis inschrijving, 4 keer een blokje om en een flesje sportdrank. Meer heb je niet nodig.

Het is leuk om weer de sfeer op te snuiven bij een wedstrijdje. Elke loper met z’n eigen rituelen, voorbereiding, warming-up. Het is leuk om weer vertrouwde gezichten te zien. De vraag is: hoe ging dit ook alweer?

Ik heb geen flauw idee wat ik van mezelf kan verwachten, maar 20 minuten is toch wel een grens die ik mezelf wil stellen. Na de start nestel ik me bij Harry Driessen en Marcel de Veen. Voordat ik het weet is al 1 rondje gedaan, maar na 2 rondjes moet het iets sneller voor mijn gevoel. Ik krijg Marcel mee, maar het kakt nog steeds iets in. De laatste kilometer moet iets harder wil ik toch nog onder die 20 minuten geraken. Marcel kan niet mee en bij mij lopen de benen aardig vol. Het is even doorbijten, maar het lukt!

Na 19:42 zit het erop. Even uitpuffen en uitlopen naar kantoor. Dit heb ik toch wel gemist!

Muziek: Chris Cornell – Black Hole Sun

WedstrijdCebustaloop
Datum18-05-2017
Afstand5,00
Uitslag00:19:42
Km/u15,23
/Km3:56
Deelnemers86
Plaats12
Categorie9

1 reactie

  1. Hehe,

    Frank is eindelijk weer “loops”.
    Good bezig.

    Veer zien Us