Rundje Catsop

» Geplaatst door op 29 nov 2022 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Rundje Catsop

Het is alweer 3 maanden geleden dat ik de marathon liep. Ik ben daarna (ofja, eigenlijk al ervoor) ziek geworden en dat heeft wel even geduurd. Verkoudheid, bijholteontsteking, buikgriep. Leuk als kinderen naar school gaan…

Maar ondanks de geringe trainingsarbeid kriebelt het wel om weer eens wat korte afstanden te doen. Luuk haalt me over om naar Catsop te gaan voor een korte 5 kilometer. Een gezellige avondloop, ik hou er wel van. Na een rondje inlopen vertrekken we, ‘gewoon’ op 4 minuten per kilometer.

De eerste twee lukt dat nog wel, maar het lichte klimmetje aan het einde van het eerste rondje nekt me. Ik zie dat mijn hartslag al op 200 zit… Nu doorlopen op deze manier gaat niet, dus ik neem even pauze bij de drankpost. Niet dat het veel zin heeft, want een paar honderd meter later zit hij alweer op 200. Ik probeer genoeg te temperen zodat ik het toch nog kan uitlopen. Na 21:22, mijn langzaamste 5K, zit de lijdensweg erop. Nee, dit was niet mijn dag. Toch maar weer eens wat gestructureerd trainen, schijnt te helpen.

Muziek: Tool – Pneuma

WedstrijdRundje Catsop
Datum27-08-2022
Afstand5,00
Uitslag00:21:22
Km/u14,04
/Km4:16
Deelnemers75
Plaats25
Categorie21