Teamrace met de dames

» Geplaatst door op 15 apr 2019 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Teamrace met de dames

Het is alweer een paar weken sinds de marathon, maar echt lekker hersteld ben ik nog niet. Eens kijken bij mijn oude clubje hoe de benen zijn.

Ik sluit net als vorig jaar aan bij een team oud-Urosianen, al beland ik dit keer bij het beste-vrienden-dames-team. Als dat maar goed gaat. Ik ben op tijd daar, toch altijd weer lastig op vrijdag om 18u. Wat mij betreft mogen ze het naar zaterdag verplaatsen, het heeft zoveel potentie.

Het is best wel koud als ik inloop met Remko, hij start achter ons in het turbo team. Even later gaan we met z’n vijven van start. We komen een team tegen waarbij iedereen een flink stuk uit elkaar loopt, ai. Dat is juist niet de bedoeling. De tijd van de vierde telt, dus het heeft geen zin om voor eigen succes te gaan. Na drie minuten horen we nog het startschot van het turbo team…

We kennen dit parcours op ons duimpje, dus we doen het rustig aan richting de pittige klim achter de Mergelhoof. Ik neem het voortouw bergop en zie het turbo team al aankomen. Bovenop moet ik even bijkomen, als team kunnen we weer verder.

Een rondje ENCI bos en dan weer terug. Op de single trails trekt Jannah de gaskraan open en hangt de rest aan het elastiek. Na de afdaling kunnen we weer hergroeperen voor het laatste stuk richting baan. Daar heeft Anita nog een eindsprint over en komen we met z’n allen over de finish. Tijd voor de BBQ!

Muziek: Sailor – Girls Girls Girls

WedstrijdUros Teamrace
Datum12-04-2019
Afstand5,20
Uitslag00:29:32
Km/u10,56
/Km5:41
Deelnemers
Plaats
Categorie