Water, drop en pennen

» Geplaatst door op 7 okt 2007 in Hardlopen | Reacties uitgeschakeld voor Water, drop en pennen

Alweer gezien dat smalle paadjes in de eerste paar kilometers uiterst onhandig is… Je kunt maar met z’n 2en naast elkaar lopen (wat iedereen dus ook doet). Inhalen is dus geen optie. Maar toch ging het eerste stuk redelijk hard. Het was een redelijk gevarieerd rondje van 2,5 km waar het meestal berg op of af ging. Steile stukjes in het bos en modderige paadjes die het lastig maakte.

Na het 2e rondje snakte ik naar wat water. Tot mijn verbazing stond niemand bij het tafeltje. We moesten dus maar zelf een poging doen om een bekertje van de tafel te grissen (wat nog redelijk lastig was). Het middenstuk ging erg moeizaam, mede door de steile stukjes. Ik heb er toch nog een goede tijd van kunnen maken (43:30). Ik snakte natuurlijk weer naar water maar dat bleek op te zijn bij de finish… we liepen dus maar weer naar het tafeltje dat we eerder al vervloekt hadden.

Dan krijg je naderhand ook nog een “verassingspakket” dat je helemaal achter in het gebouw moet gaan halen. Met inhoud zoals een stuk of 10 pennen, brochures, sleutelhangers, kauwgom (die niet te vreten is), drop (4 zakjes van maar liefs 2 dropjes), een parkeertijd-hulp en een trainingsjasje dat vol staat met sponsors… Nouja, die laatste is in ieder geval nog nuttig. Dropjes zijn al op.

WedstrijdMondriaan run
Datum07-10-2007
Afstand10,60
Uitslag00:43:30
Km/u14,62
/Km4:06
Deelnemers169
Plaats51
Categorie13